Snelle is MTV EMA Best Dutch Act 2019

28 oktober 2019
Snelle heeft van zijn fans de meeste stemmen ontvangen is daarmee is de grote winnaar van de MTV EMA Best Dutch Act 2019! De award werd vanavond uitgereikt tijdens de MTV EMA Pre-Party in het WestergasTheater in Amsterdam en heel bekend Nederland was hierbij aanwezig. Er is deze avond zóveel gebeurd dat we alle highlights voor je op een rijtje hebben gezet.
Hosts
Dit jaar werd de MTV EMA Pre-Party gepresenteerd door MTV-hosts Kay Nambiar en Famke Louise. Het was de eerste keer dat Famke het podium betrad als presentatrice in plaats van performer en wat heeft ze het fantastisch gedaan!

Onze grootste vriendin Koen Kardashian was uiteraard ook aanwezig en gaf de fans een exclusief kijkje achter de schermen. Ook vroeg hij de celebs het hemd van het lijf op de rode loper en liet hij zijn judgement los op alle red carpet looks. Deze beelden zie je morgen terug in een nieuwe #instafamous op ons YouTube-kanaal. Verder bracht MTV-host Rijk Hofman live verslag uit vanuit de zaal op het moment dat de winnaar bekend werd gemaakt. Dit moment was live te volgen op ons YouTube-kanaal. Gemist? No worries; kijk hieronder de hele uitzending terug:
Red Carpet
Er gaat geen MTV-event voorbij zonder rode loper gevuld met de tofste celebs. Onder andere Monica, Yasmine, Renan en Emma Heesters flaneerden in de meest prachtige outfits de loper over voordat de show begon. Ook gloednieuwe babymomma Channah verscheen op de rode loper. De hele familie van Harrie stond zaterdag hun zoon nog aan te moedigen bij de ring, vanavond supporten ze hem op de rode loper.

Kensington, die al 3 keer de MTV Best Dutch Act wonnen kwamen ook even gedag zeggen net zoals Broederliefde die de award won in 2016.
View this post on Instagram

Monica Geuze 💕

A post shared by MTV Nederland (@mtvnl) on

Performances
Het WestergasTheater in Amsterdam is de perfecte locatie voor een feestje en daar zorgden de performers van dit jaar zeker voor! De show werd geopend door niemand minder dan DJ Quincy Kluivert en ook MTV Push Award-winnares Emma Heesters trad op samen met beste zangers-collega Rolf Sanchez. De avond werd afgesloten door DJ Johnny 500 die de VIPS goed opwarmden voor de afterparty…

MTV EMA Sevilla 2019
Met deze prijs vertegenwoordigt Snelle Nederland tijdens de internationale MTV EMA 2019 in Sevilla waar hij/zij de strijd aangaat met andere landen voor de titel 'Best Worldwide Act'. De MTV EMA 2019 is op zondag 3 november vanaf 21:00 live te zien op MTV. En geloof ons… Dit wil je echt niet missen!
categorie:

laatste nieuws

MTV News Recap: Week 43

news

Little Mix presenteert de MTV EMA 2020

news

MTV News Recap: Week 42

news

Sam Smith, Maluma, Doja Cat, Zara Larsson en YUNGBLUD treden op tijdens de MTV EMA 2020

news

MTV Push oktober 2020: Leer Ashnikko beter kennen

news

MTV News Recap: Week 41

news

MTV EMA BEST DUTCH ACT 2020: Dit zijn de genomineerden

news

MTV EMA 2020: Dit zijn alle genomineerden

news