De leukste koosnaampjes van celebrity-koppels

Gigi Hadid en Zayn Malik

Gigi en Zayn noemen elkaar (van horen zeggen) heel simpel 'Gee' en 'Zee'; als echte partners in crime. Zayn hint echter dat er ook een aantal andere, wellicht wat meer spannende, koosnaampjes zijn, alleen hij laat niet los welke dat zijn: "Er zijn nog wat andere koosnaampjes, maar die houden we privé." Iemand enig idee?!

View this post on Instagram

flyin home to my happy place ❤️

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Chloe Ferry & Sam Gowland

We krijgen geen genoeg van Chloe en Sam tijdens Geordie Shore. Ze kunnen geen seconde zonder elkaar en noemen elkaar vaak ‘best mate’ (smelt). Maar na de MTV EMA van dit jaar kreeg Sam inspiratie voor een nieuwe bijnaam van Chloe, namelijk ‘Tinkerbell’. Wij vragen ons wel af of de bijnaam écht gebaseerd is op haar outfit of dat Chloe af en toe wel eens Tinkerbell-gedrag vertoont ;)

View this post on Instagram

Me and Tinkerbell 💎#MTV #EMA

A post shared by Sam Gowland (@samgowland) on

Camila Mendes & Charles Melton

Charles Melton noemt zijn lieve Camila Mendes een 'baby dragon'?! Tijdens een event vroeg een interviewer aan Camila waar de naam vandaan komt: "Het is gewoon wat ik ben van binnen. Ik ben best wel pittig, schattig maar ook een beetje psycho. Schattig en psycho, zoals een kleine draak." We snappen je helemaal Camila, same.

View this post on Instagram

mine

A post shared by camila mendes (@camimendes) on

Eerlijk is eerlijk; couplegoals. Deze celebrities zijn een perfecte match.