Coachella 2014 | Martin Garrix en Showtek

9 januari 2014
Vandaag maakte de organisatie van Coachella de line-up voor dit jaar bekend. Grote namen als OutKast, Muse, Queens of the Stone Age, Haim, Pharrell Williams, Lorde en the 1975 staan in april twee weekenden op het festivalterrein in Indio, Californië. Op de poster zagen wij ook twee grote Nederlandse acts.
Niemand minder dan de 17-jarige dj Martin Garrix draait een set op vrijdag 11 en vrijdag 18 april. De jonge dj tweette: ‘HOLY FUCK I’M PLAYING COACHELLA!!!!’ Op zondag 13 en zondag 20 april staat ook het house-duo uit Eindhoven, Showtek, op het podium in Californië. Martin Garrix scoorde vorige jaar nog een nummer 1-hit in Groot Brittanïe met 'Animals' en stond hij voor een exclusief optreden in de MTV Mobile Store tijdens MTV Music Week. Showtek werkte onder andere mee aan de track van Chris Brown - 'Nobody's Perfect'.
Tiësto, Armin van Buuren, Afrojack, Fedde Le Grand, Nicky Romero en Joris Voorn gingen beide acts al een keertje voor. Coachella festival vindt elk jaar twee keer plaats in Indio Californië. Dit jaar eerste in het weekend van 11 tot 13 april 2014 en een week later van 18 tot 20 april doen ze het gewoon nog een keertje over.
Heb jij je ticket al in the pocket?

laatste nieuws

Farrah Abraham eist ‘vajazzle kit’ van de organisatie voor een kinky kerstfeestje

Nieuws

Hier is ‘ie dan; de Crocs x Balenciaga collab..

Nieuws

5 dingen die ELKE aflevering gebeurden in My Super Sweet 16

Nieuws

Single AF tijdens de kerst? Deze chatbot vertelt je wat jij FOUT doet!

Nieuws

Famke Louise dropt nieuwe MV voor ‘VROOM’ ft. Bokoesam, check ‘m HIER!

Nieuws

Eindelijk: het homohuwelijk is officieel goedgekeurd in Australië!

Nieuws

MTV Push: Grace VanderWaal

Muziek

Casey Johnson noemt Farrah Abraham een heks nadat ze hem geblockt heeft op Twitter...

Series