Geweldige successen voor Eva Simons!

De Nederlandse zangeres mag de shows van Beyoncé openen die zij in april in de Ziggo Dome in Amsterdam geeft en gaat een samenwerking met Pepsi aan.

Onze eigen Eva Simons gaat lekker met haar carrière! Na samenwerkingen en internationaal succes met Afrojack en will.i.am, mag ze nu de shows van Beyoncé openen. Ze staat in het voorprogramma van haar; The Mrs Carter Show World Tour en opent de shows op 21 en 22 april in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Vandaag werd ook bekend gemaakt dat Eva Simons een samenwerking met Pepsi aangaat. Zij verzorgt dus niet alleen de Nederlandse ‘Pepsi Openings Act’ voor Beyoncé. Eva zal ook te zien zijn in verschillende reclames, waaronder een spot op tv met haar nieuwe single ‘Chemistry’. De samenwerking is een belangrijk onderdeel van de Live for Now filosofie van Pepsi, genieten van ieder moment met onvergetelijke ervaringen.

Eva zegt; ‘In het voorprogramma staan van Beyoncé’s ’The Mrs. Carter Show World Tour’ is een unieke kans voor mij als artiest die ik uiteraard met beide handen aangrijp. Pepsi heeft mij de kans gegeven om dit optreden te doen en daar ben ik erg dankbaar voor. Samen gaan we ervoor zorgen dat de fans een fantastische ervaring krijgen. Het wordt helemaal top!’

Wij zijn supertrots dan een Nederlandse veelbelovende artiest de show van Beyoncé mag openen. Wat denk jij?

vrijdag, 15 maart 2013