AfroNouk

10 december 2013
Dancemuziek is één van Nederlands grootste exportproducten en daar zijn we natuurlijk supertrots op. Armin van Buuren en Tiësto zijn tot ver over de Nederlandse grens bekend en ook Afrojack reist de hele wereld over. Hij scoort hit na hit en werkte onder andere samen met Pitbull, Chris Brown en natuurlijk met Snoop Dogg tijdens de MTV EMA 2013.
Artiesten die voor de gewone burger nogal onbereikbaar zijn, zijn voor hem meer dan normaal. Nu houdt de 26-jarige dj het even binnen onze landgrenzen. Hij heeft namelijk een nummer geschreven met Haagse rockchick Anouk. Dit vertelde Anouk vorige week in RTL Late Night. 'Zijn beats zijn fantastisch. Ik hoop dat ik het nummer ga uitbrengen.' In hetzelfde programma vertelde ze ook ooit iets gehad te hebben met Mr Probz en liet ze horen nog steeds steengoed te kunnen zingen door een aantal akoestische versies van nummers zoals ‘"Nobody’s Wife"
en ‘Been There Before’ te zingen.
Het duo Afrojack en Anouk hadden wij niet heel snel bedacht maar toch zou het best een interessante combi kunnen worden. Anouk deed een paar maanden geleden mee aan het songfestival, ook een onverwachte beslissing voor velen. Ze sleepte de 9e plek binnen wat voor Nederland een overwinning op zich was. Helaas ging ze binnen een paar maanden van knuffelbeer naar schietschijf. Zo bestempelde ze zichzelf nadat ze veel kritiek kreeg van fans rondom haar afgelaste Symphonica in Rosso-concerten. Daarnaast kreeg ze ook nog behoorlijk wat kritiek te verduren toen ze haar mening over zwarte piet niet onder stoelen of banken schoof. Deze samenwerking zou dus best wel eens een goede boost voor Anouk's imago kunnen zijn.
Vorige jaar doken de twee ook al samen de studio in, Anouk tweette toen; 'Recording with Afrojack. #dreamteam.' De zangeres laat weten dat de samenwerking slechts een uitstapje is. 'Het wordt niet 'wat ben je nu aan het doen?' Maar is daarentegen wel met meerdere dj’s een samenwerking aangegaan. Helaas wil ze nog niet vertellen wie. Wat we wel weten is dat ze op 16 en 19 december haar Symphonica in Rosso-concerten in zal halen in het Ziggo Dome in Amsterdam.
Afrojack is op dit moment bezig met zijn debuutalbum dat in februari of maart zal verschijnen. DJ Mag verkoos hem in oktober tot nr. 9 dj van de wereld maar daar hecht hij zelf weinig waarde aan: 'Ik hoef geen nummer één te staan, ik wil mijn publiek hun nummer één avond van het jaar bezorgen.' Wij zijn heel benieuwd welke samenwerkingen er op zijn album te horen zullen zijn. En hopen jullie snel meer te kunnen laten horen/weten/zien van AfroNouk.
categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek!

news

Dit is hoe jij Blue Monday gaat overleven!

news

Jaimie Vaes en Koen Kardashian presenteren Just Tattoo of Us Benelux

news

10x het beste van de ‘10 year challenge’

news

Ariana Grande-update: een wel héle bijzondere tattoo en nieuwe muziek

news

Lindsay Lohan’s Beach Club: binnenkort op MTV

news

5 bruiloften die (waarschijnlijk) gaan plaatsvinden in 2019

news

Wat doet de Awkward-cast nu?

news