Becky G presenteert de MTV EMA 2019

9 oktober 2019
You name it, she's got it. Becky G is een talent die je in de gaten moet houden; ze kan zingen, dansen, rappen, acteren en ga zo maar door. Becky G is geboren om in de spotlights te staan en haar veelzijdige carrière is nu al iconic. Op zondag 3 november zal ze 'host van de grootste internationale awardshow' aan haar lijstje toe kunnen voegen. De zangeres presenteert namelijk de MTV EMA 2019 live vanuit van het FIBES Conference and Exhibition Centre in Sevilla, Spanje.
Becky G werd in 2011 ontdekt nadat ze twee covers van bekende nummers online plaatste. Sindsdien rulet ze de muziekscene volledig! Pas twee jaar later bracht ze haar eerste debuutsingle 'Becky from the Block' uit, waarin Jennifer Lopez herself verscheen in de videoclip. En dat was nog niet alles; de 22-jarige internationale superster haalde ook twee nummer een hits op de Billboard Latin Airplay Charts ('Mayores' & 'Sin Pijama') en twee Latin American Music Awards voor favoriete vrouwelijke artiest en favoriete urban nummer. Je kent haar misschien ook wel van haar vele samenwerkingen met artiesten als J Balvin, Pitbull, CNCO en Akon. Ze heeft zelfs getourd met sterren als Katy Perry (die zelf ook ooit MTV EMA-host was, 6 EMA's heeft gewonnen en 32 keer (!) werd genomineerd). Daar komt nog bij dat ze één van de MTV EMA 2019 genomineerden voor Best Pop is, samen met grote artiesten zoals Ariana Grande, Camila Cabello, Halsey, Jonas Brothers en Shawn Mendes. Als dat geen eer is!
Het is geen verrassing dat Becky G ook buiten de muziekwereld actief is. Zo heeft ze ooit een gastrol bemachtigd in de met een Emmy bekroonde serie 'Empire' en in 2017 schreef ze geschiedenis met haar rol in de film 'Power Rangers', toen ze de eerste LGBTQ-superheld in een grote film ooit speelde. We loved her als de 'Yellow Ranger' en we kunnen niet wachten om haar weer op het grote scherm te zien tijdens de MTV EMA 2019.
Vergeet niet dat je op mtvema.com nog tot 2 november hebt om op je favoriete artiesten te stemmen en ze aan die felbegeerde MTV EMA-award te helpen. Blijf op de hoogte over alles rondom de MTV EMA op Instagram, Facebook, Twitter en mtvema.com.
categorie:

laatste nieuws

MTV Push mei 2020: Leer Jack Harlow beter kennen

news

MTV Push april 2020: Leer Doja Cat beter kennen

news

Dit zijn de 8 sexy singles uit Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 6

news

MTV FIRST: Dit kun je verwachten

news

MTV Push maart 2020: Leer Lil Tecca beter kennen

news

Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 6: vanaf 05-04 op MTV

news

De Edisons 2020: alle winnaars en hoogtepunten

news

De 92e Oscars: alle winnaars en hoogtepunten

news