Victoria’s Secret Show 2018: Alles wat je moet weten

Gister was het weer zover; de Victoria's Secret Show 2018. Elk jaar brengt het bekende lingeriemerk haar beroemde Angels samen voor een sprookjesachtige en toch sexy modeshow. In deze show komt de meest sexy lingerie van het merk voorbij en wordt dan gedragen door de Victoria's Secret Angels in de meest prachtige outfits. De bekende vleugels mogen dit jaar natuurlijk ook niet ontbreken! De Victoria's Secret Show is het meest bekeken mode-evenement van het jaar waar ongeveer $12 miljoen aan wordt besteed.

Welke Angels liepen mee?

De modeshow wordt gelopen door de belangrijkste Angels die het merk het hele jaar promoten, maar ook minder bekende modellen maken hun entree die jaarlijks worden gekozen tijdens castings. De Angels van 2018 zijn onder andere: Adriana Lima, Candice Swanepoel, de Nederlandse Romee Strijd, Elsa Hosk, Josephine Skriber, Taylor Hill, Kendall Jenner, Winnie Harlow en zusjes Bella en Gigi Hadid. Naast de Nederlandse Romee, liepen dit jaar ook Yasmin Wijnaldum en Myrthe Bolt de show mee.

Hieronder kun je vast genieten van de prachtige Angels van dit jaar:

Winnie Harlow



Romee Strijd



Jasmine Tookes



Josephine Skriver



Kendall Jenner



Welke artiesten traden op?

De Victoria's Secret-show is natuurlijk niet zomaar een modeshow; ieder jaar treden ook de populairste artiesten op wat zorgt voor een groot spectakel. Gisteren traden onder andere Bebe Rexha, The Chainsmokers, Halsey, Rita Ora en Shawn Mendes op. Echt iets waar je sowieso ooit bij wil zijn…De show vond dus gister plaats in New York, maar wordt pas op 2 december in Amerika op tv uitgezonden. In Nederland is het helaas wat lastiger om de hele de show te zien. Deze zal namelijk in de nacht van 28 op 29 november om 4:00 uur op NET5 worden uitgezonden. Natuurlijk kun je alle highlights wel online volgen.