MTV Push juli 2020: Leer Tate McRae beter kennen

1 juli 2020
Tate McRae is een écht multitalent! Zangeres, songwriter en danseres; Tate is al haar hele leven omringt door muziek, zo vertelde ze Wonderland Magazine: "Muziek is altijd een groot deel van mijn leven geweest. Ik dans, zing en treed al op vanaf een jonge leeftijd, muziek is dus de invloed geweest voor alles."

Uit deze passie ontstond haar 'Create with Tate-serie' op YouTube waarin ze nieuwe muziek maakte en uitbracht. In iets langer dan een jaar had de zangeres zo'n 2.1 miljoen abonnees en meer dan 180 miljoen views op haar video's op YouTube. Begin dit jaar bracht Tate haar debuut EP 'All The Things I Never Said' uit. Met nummers als 'Stupid' en 'Tear Myself Apart'. Haar nummers worden omschreven als 'sad modern pop' die de gedachten en angsten van tieners perfect weten vast te leggen en waar haar fans zich vast in herkennen.

Wij weten zeker dat je dit jaar nog veel meer van Tate McRae gaat horen en zijn daarom super excited dat zij onze Push-artiest is van deze maand!Houdt onze website en socials in de gaten voor exclusieve optredens en interviews van Tate.
categorie:

laatste nieuws

MTV News Recap: Week 32

news

MTV Push augustus 2020: Leer YUNGBLUD beter kennen

news

MTV News Recap: Week 31

news

VMA’s 2020: Dit zijn alle genomineerden

news

MTV News Recap: Week 30

news

MTV News Recap: Week 29

news

MTV News Recap: Week 28

news

MTV News Recap: Week 27

news