Cardi B.: van crazy realitybabe naar succesvolle rapster! #BodakYellow

8 september 2017
Je kan inmiddels niet meer op je social media zitten zonder haar naam ergens tegen te komen; Cardi B. Geboren in 'The Bronx' in New York onder haar echte naam Belcalis Almanzar wist Cardi van onderaan de ladder helemaal naar boven te klimmen.
Na haar carrière begonnen te zijn als 'exotic dancer', kreeg Cardi door haar posts op social media al snel meer aandacht. Ook bij de makers van de Amerikaanse succesvolle realityshow 'Love & Hip Hop: New York' bleef ze niet ongezien en voor ze het wist was Cardi een vast personage in de show.
Een paar seizoenen verder, was Cardi misschien wel het populairste personage geworden door haar knettergekke gedrag en opmerkingen. Om zich volledig op haar muziekcarrière te kunnen focussen is Cardi eind vorig jaar gestopt met de show. Hieronder check je een paar van haar grappigste momenten en uitspraken!
Net zoals eerder het geval was bij Cardi, ging het balletje nu ook voor haar rollen in de muziekwereld. Door haar passie voor hip hop continu uit te spreken in de show werden producers wakker en werd het een strijd om wie Cardi B. onder contract mocht zetten. Uiteindelijk tekende Cardi afgelopen februari bij een van Amerika's grootste platenlabels Atlantic Records.
Die stap bleek een gouden zet. Haar solo debuutsingle 'Bodak Yellow' is een megahit in Amerika en wordt gezien als hét hip hop nummer van deze zomer. Ook in Europa begint de track eindelijk opgepakt te worden en stijgt hij elke week in de charts. Hieronder check je MV van de track!
Na dit succes kon een album niet uitblijven en dus kondigde Cardi afgelopen week tijdens haar optreden tijdens het Made In America Festival even tussen neus en lippen door haar album aan, typisch Cardi. October it is!
Oh ja, QueenBey was ook in het publiek aanwezig en is he-le-maal fan van Cardi. #GOALS
categorie:

laatste nieuws

FOTO: Max Verstappen heeft een nieuwe vriendin!

Nieuws

Justin Timberlake zoent bloot in nieuwe video ‘Supplies’! En er speelt ook een wereldster in..

Muziek

VIDEO: Harry Styles covert Rihanna’s Wild Thoughts

Muziek

OMG! Plannen de Jonas Brothers een reünie?!

Muziek

Teen Mom 2-ouders Briana en Javi officieel uit elkaar

Nieuws

Krijgen Charlotte, Gaz, Scotty, Vicky en Aaron een eigen spin-off?

Nieuws

Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn getrouwd?!

Nieuws

OMG! Kraantje Pappie en Bizzey persifleren Linda de Mol’s ‘Ik Hou Van Holland’ in nieuwe video JA!

Muziek