Jay-Z kondigt nieuwe album aan

In juli kunnen we het nieuwe album van Jay-Z verwachten. Magna Cart Holy Grail is het eerste solo album in vier jaar van de rapper.

De rapper liet gister tijdens de NBA finale met een commercial voor mobiele telefoons weten dat er een nieuwe album aankomt. Het album heet Magna Carta Holy Grail en ligt op 4 juli in de winkels.

Twee jaar na het album met Kanye West ‘Watch the Throne’ is dit het 12e studio-album van de rapper. De drie minuten lang durende commercial begint met de ster die praat aan een mobiele telefoon voordat de camera onthult waar hij staat; voor een opname studio.

‘Het gaat over de samenhang van hoe je je weg door het succes vindt, door mislukkingen, door alles en toch jezelf blijven,’ zegt de rapper over zijn nieuwe album.

De hip hop ster is gespot in de studio met Rick Rubin, Pharrell Williams, Swizz Beats en Timbaland. ‘Wij hebben geen regels, iedereen probeert het leven uit te vogelen. Daarom is het internet een wild westen. Wij moeten nieuwe regels maken,’ aldus Jay-Z.

Op 24 juni kunnen gebruikers van Samsung een app downloaden waar de eerste miljoen gebruikers het album drie dagen voor de officiële release kunnen beluisteren.

Top samenwerkingen, wij zijn dus erg benieuwd!
Jij?

maandag, 17 juni 2013