MTV Push | Iggy Azalea

Ze is mooi, jong en onze nieuwe superster. Hier kom je alles te weten over Iggy Azalea onze MTV PUSH artiest van Juli.

Iggy Azalea heeft met tracks as ‘Pu$$y’ en ‘Two Times’ een plekje voor zichzelf in de rapwerld weten te bemachtigen. Nu staat de hip-hop-community op haar debuutalbum ‘The New Classic’ te wachten, die dit jaar nog in de winkels ligt.

De prachtige Amethyst Amelia Kelly, zoals Iggy Azalea heet is niet alleen succesvol in de muziek-biz, maar ook als model. Einde 2012 werd zij het nieuwe gezicht van Levi Jeans. Iggy is geboren in Sydney, Australië maar is opgegroeid in een klein stadje Mullumbimby. Met 14 begon ze te rappen en zette zo de eerste stappen naar haar latere carrière.

Haar droom om rapper te worden werd op jonge leeftijd zo groot dat ze met school stopte en in een hotel ging werken als schoonmaakster. Net voor haar 16ste verjaardag ging ze naar Amerika en is daar niet meer weggegaan. in 2011 bracht ze haar eerste mixtape ‘Ignorant Art’ uit. Snel daarna volgde een platencontract.

Deze maand hebben wij elke week nieuw materiaal van onze MTV PUSH Artiest Iggy Azalea. Houd dus goed de site in de gaten!

woensdag, 24 juli 2013