Taylor Swift doet een boekje open over haar beroemde ex-vriendjes.

15 augustus 2013
Taylor Swift (23, 'Trouble') is in de afgelopen jaren gelinkt aan John Mayer, Jake Gyllenhaal, Taylor Lautner en meest recentelijk Harry Styles.
Nu zegt Swift in een interview met de Amerikaanse uitgave van het tijdschrift Marie Claire dat haar ex-vriendjes op een zogenaamde 'shitlist' staan. De 23-jarige zangeres geeft wel toe dat een 'gebroken hart' haar favoriete inspiratie is voor het schrijven van nieuwe nummers.
"Wanneer je net uit een mislukte relatie komt, heb je volgens mij meer behoefte aan muziek. Er is iets moois aan mensen met een gebroken hart. Ze denken meer na. Wanneer alles goed gaat en je bent verliefd, gaat alles vanzelf. Je gaat er pas over nadenken wanneer het mis gaat", aldus de popster.
Ze vervolgt: "Als je dan muzikant bent en je voelt je eenzaam en je kunt die gevoelens kwijt in het schrijven van een liedje, krijg je daar iets bevredigends voor terug. Het helpt je ook om over de breuk heen te komen."
De liedjes die Swift over haar 'shitlist' heeft geschreven hebben haar afgelopen weekend wel weer een Teen Choice Award in de categorie Music 'Female Artist' opgeleverd!

laatste nieuws

RIP

Nieuws

Ronnie Flex grote winnaar Spotify jaarlijst 2015

Nieuws

Nieuwe | The Weeknd

Nieuws

'Naaktzwemmen was gewoon leuk'

Nieuws

Eerste 8 minuten zien van de première? Right here baby.

Nieuws

Black hair dó care: biebs moet het opnemen voor Kylie

Nieuws

Boef is weer VRIJGEZEL!

Nieuws

Martin Garrix feest met Kendall Jenner!

Nieuws