MTV EMA Nominee | Armin van Buuren

15 oktober 2013
Onlangs zijn alle genomineerden voor de MTV EMA 2013 onthuld door niemand minder dan Ron Burgundy. Vijf topacts maken kans op een award in de categorie 'Best Dutch Act'. Kensington, Afrojack, Nicky Romero, Nielson en Armin van Buuren.
Wij zetten elke week een act in de spotlight zodat jij weet op wie je moet stemmen via http://nl.mtvema.com/ . Deze week staat gaat de aandacht naar Armin van Buuren op MTV.nl!
Armin van Buuren ontdekte zijn passie voor dance toen hij op jonge leeftijd al naar mixtapes en radioshows luisterde. Het duurde ook niet lang voor hij zijn eigen tapes in elkaar wist te zetten. Twintig jaar later is zijn eigen radioshow, A State of Trance, uitgegroeid tot een waar begrip in de dance wereld. Tegenwoordig luisteren wekelijks 20 miljoen EDM fans naar zijn 2 uur lange selectie van trance, progressive en meer.
Armin is niet alleen de nummer één in de welbekende DJ Mag Top 100, maar is ook titelhouder van ‘Best Global DJ’ en ‘Best Trance Artist’, ontvangen bij respectievelijk de International Dance Music Awards en Beatport Awards. Radioshow A State of Trance ontving de afgelopen 5 jaar de IDMA voor ‘Best Mix Radio Show’.
Eén van de vele hoogtepunten uit zijn carrière was zijn optreden bij de koningsvaart, waarbij Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima hem verrasten door van de rondvaartboot af te steppen en even mee te komen feesten. Samen met het Koninklijk Concertgebouworkest, ten aanzien van 15.000 fans en de kersverse Koning en Koningin, speelde hij naast de ‘Bolero’ een speciale orkestrale versie van de titeltrack van zijn ‘Intense’ album. Het is natuurlijke een mooie afsluiter van dit top jaar als Armin de MTV EMA voor 'Best Dutch Act' mee naar huis neemt.
Stemmen doe je hier: http://nl.mtvema.com/
categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek!

news

Dit is hoe jij Blue Monday gaat overleven!

news

Jaimie Vaes en Koen Kardashian presenteren Just Tattoo of Us Benelux

news

10x het beste van de ‘10 year challenge’

news

Ariana Grande-update: een wel héle bijzondere tattoo en nieuwe muziek

news

Lindsay Lohan’s Beach Club: binnenkort op MTV

news

5 bruiloften die (waarschijnlijk) gaan plaatsvinden in 2019

news

Wat doet de Awkward-cast nu?

news