Heineken Starclub presents Tiësto en Calvin Harris

Heineken Starclub, ID&T en Ziggo Dome bundelen krachten tijdens ADE. Wij hebben alle details voor je!

Heineken Starclub en ID&T bundelen opnieuw hun krachten en kondigen met veel trots een indoor editie van de Heineken Starclub aan. Op vrijdag 18 oktober zal tijdens Amsterdam Dance Event de grootste clubavond van Nederland losbarsten in de Ziggo Dome, met als headlining artiesten Tiësto en Calvin Harris. De line up wordt verder compleet gemaakt met DJ’s Danny Avila, MOTi en Punish.

Na eerdere Heineken Starclub stages op festivals als Indian Summer, Amsterdam Open Air en Mysteryland wordt deze keer onder het motto ‘Born in Holland, Raised by the World!’ de Ziggo Dome omgebouwd tot de grootste en beste club van Nederland. “Heineken Starclub presents Tiësto & Calvin Harris” zal niet alleen garant staan voor de beste muziek, maar ook voor veel show én entertainment.

Ralph Rijks marketing manager Heineken Nederland: “Heineken en muziek zijn al decennia onlosmakelijk met elkaar verbonden. Heineken Starclub is ons eigen ‘ding’ waarin Heineken in al zijn facetten tot leven komt. In plaats van sponsor te zijn, willen we zelf iets organiseren dat écht voor het Heineken merk staat. We zijn trots dat we deze eerste editie meteen mogen aftrappen met wereldsterren als Tiësto en Calvin Harris.”

Heineken Starclub brengt in samenwerking met ID&T ’s werelds grootste artiesten en nieuwe talenten naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Tickets kosten €52,50 en zijn verkrijgbaar vanaf zaterdag 6 juli as, 10:00 uur via www.heineken.nl/starclub.

donderdag, 04 juli 2013