Geordie Shore | Seizoen 5

Yes, zondag eindelijk weer een nieuwe seizoen Geordie Shore! Dit seizoen gaan ze op reis door Europa. De eerste stop; AMSTERDAM!

Eindelijk is het wachten voorbij! De Geordies zijn terug en hoe! Dit seizoen zit vol mortal moments en tashing on en de gang gaat op reis. Anna organiseert nu Geordie Tours en de eerst stop Amsterdam!

Gary, Charlotte, Sophie, James, Holly, Ricci, Vicky, Dan en Scott laten hun thuis in Newcastle achter voor een tripje door Europa. Ze ‘ondersteunen’ Anna daar die vrijgezellen reizen organiseert. Drankjes serveren en sfeer maken dat kunnen ze natuurlijk het beste. De verleidingen in Amstedan, tashing on in ijskoud Praag, de clubscene in Barcelona en après-ski in Frankrijk. Het wordt een trip om nooit te vergeten dit seizoen!

>>> Het volledige 4e seizoen check je nu hier online!

Zondag 21.40u bij MTV de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. Wat staat ons te wachten; Holly en Charlotte besluiten het tegen de jongens op te nemen. Wie kan de meeste mensen versieren. Vicky en Ricci lijken onafscheidelijk en Holly en James praten niet meer met elkaar. Gary en Charlotte proberen nog uit te vogelen wat ‘die kus’ betekende vorig seizoen….

Zit jij weer klaar zondag om 21.40 voor een nieuwe Geordie Shore bij MTV?
Wij wel!

zondag, 01 september 2013