MTV Music Week

Groots meerdaags muziekfesival voorafgaand aan de MTV EMA! Ziggo en MTV werken nauw samen voor MTV Music Week en MTV EMA

Nederland staat van 6 t/m 9 november in het teken van de MTV Music Week met optredens op alle muzikale toplocaties in Amsterdam! Optredens die voor alle consumenten toegankelijk zijn. De MTV Music Week maakt Nederland helemaal klaar voor de MTV EMA 2013 die dit jaar wordt gehouden in onze hoofdstad. BE VIACOM maakt vandaag ook bekend dat Ziggo de main partner is van de MTV Music Week en tevens lokale partner is van de MTV EMA. Deze samenwerking volgt na de eerdere aankondiging dat de jaarlijkse awardshow op 10 november wordt gehouden in de Ziggo Dome. Beide events zijn te volgen op MTV, MTV.nl en Ziggo TV (het evenementenkanaal van Ziggo).

De MTV Music Week wordt gehouden in de dagen voorafgaande aan de MTV EMA. Met verschillende muziekstromingen is de MTV Music Week gericht op alle muziekfans. Iedere dag kunnen zij terecht voor een onvergetelijke muziekbeleving. De line-up zal bestaan uit nationale en internationale artiesten uit verschillende muziekgenres zoals pop, rock en dance. Iedere avond zijn er verschillende muzikale optredens te bezoeken in de grote Amsterdamse poptempels en clubs: Paradiso, Bitterzoet, Jimmy Woo, AIR, Chicago Social Club en Club Ziggo.

Meer informatie over de line-up van MTV Music Week volgt binnenkort.

maandag, 22 juli 2013