Afrojack en Avicii in ziekenhuis

Vorige week kwam eerste het nare bericht naar buiten dat Tiësto met spoed naar het ziekenhuis moest nadat hij onwel was geworden vlak voor zijn optreden. Gelukkig niets ernstigs, hij had zijn hoofd gestoten. Nu kwam vandaag het bericht naar buiten dat Afrojack én Avicii ook een bezoekje aan de eerste hulp in Miami hebben gebracht. Alle grote dj's zijn op dit moment in Miami voor het Ultra Music Festival, wat dit weekend start.
Afrojack belandde na de presentatie van zijn nieuwe album 'Forget the World' in het ziekenhuis. Hij twitterde 'Now omw to the hospital to prevent an early end to this weekend...' Gelukkig waren de artsen er snel bij en kwam vanmorgen het verlossende woord van Afrojack zelf 'Overwerkt en uitgedroogd'. Zijn Nederlandse collega's Laidback Luke en Nicky Romero vroegen via Twitter naar de toestand van Nick van der Wal en raden hem aan gezond te blijven.
Ook Avicii moest gisteren ineens naar het ziekenhuis. Bij hem is nog niet helemaal duidelijk waarom, maar op dit moment is hij weer uit het ziekenhuis. Wel moest hij zijn show afzeggen. De Zweedse dj zou een set draaien op het Ushuaia Ibiza stage op het SLS South Beach als onderdeel van zijn Avicii Hotel takeover. Een medewerker van Avicii's team kondigde vlak voor zijn show aan dat Avicii ziek is geworden en dus zijn optreden moest afzeggen, gelukkig was zijn goede vriend Alesso aanwezig als vervanger.
Wij wensen alle dj's veel sterkte dit weekend in de Miami-heat!