One Direction in GQ

De heren zijn HOT en dat bewijzen ze maar weer met hun covershoot voor GQ magazine! Check hier de foto's.

One Direction laat zich van hun serieuze kant zien in de photoshoot voor het mannenblad GQ. De heren zijn na de release van hun nieuwste videoclip voor Best Song Ever hotter dan ooit!

Harry Styles zegt nog even in het interview dat hij ‘pretty sure’ is dat hij niet bi is. Deze geruchten doen zich namelijk de ronde de laatste tijd. Hij moet er alleen maar om lachen. Over de roddel dat hij dj Nick Grimshaw zou daten zegt hij; ‘Hun echt? Ik had geen idee dat dit gerucht bestond. We zijn niet aan het daten nee. We zijn gewoon vrienden.’ Harry heeft niet zoveel moeite met roddels. ‘Sommige zijn grappig, sommige echt belachelijk, sommige irritant. Ik wil niet iemand zijn die over geruchten klaagt. Ik hou er niet van als sterren gelijk op Twitter gaan klagen ’Het is niet waar!’.

>>> Best Song Ever van One Direction check je hier!

Harry is de enige single van de groep, maar ze blijven allemaal trouw. ‘Groupies? We hebben geen eens tijd om te feesten. Ik ben niet eens single. Dit soort dingen zorgen voor problemen,’ zegt Liam Payne.

Fan favourite Naill Horan, die onlangs met Zoe Whelan ging zegt; ‘We gaan na een show altijd gelijk weer de weg op. Ik zou willen dat we tijd hadden voor meisjes en feestjes, maar helaas.’ Al is er wel een Britse zangeres die zijn aandacht trekt ‘Ik zeg één ding; Ellie Goulding – Wow. Zij ziet er echt prachtig uit.’

>> Ellie Goulding met Burn is de MTV Must-C deze week.

Louise Tomlinson die al twee jaar met zijn liefje Eleanor Calder gaat, vindt vreemdgaan ook niet interessant; ‘Het type meisje wat zo met je naar bed zou gaan, is geen type meisje wat ik mee naar huis zou nemen.’

Mocht je dus ooit een van de heren aan de haak slaan, hoef je je geen zorgen te maken.

dinsdag, 30 juli 2013