Lovato's hilarische reactie op sneer van tatoeëerder

2 mei 2015
Demi Lovato heeft haar anustatoeage (zoals haar kleine zusje hem ook wel noemde) laten coveren door een andere tatoeëerder. De oude tekening had op een zoen moeten lijken. De nieuwe tatoeage is een roos met blaadjes aan de steel. Ashley McMullen, die 'het vrouwelijk geslachtsdeel' op Demi had ge-inkt kon het niet uitstaan dat ze nooit credit heeft gekregen voor het plaatje en werd al helemaal boos toen de zangeres hem liet overtekenen. Ze haalde behoorlijk uit naar Lovato op Instagram:
Dankjewel dat je de tatoeage die je nog gratis hebt gekregen ook liet coveren. Je piste ons hele toilet onder en was behoorlijk irritant dronken. Jammer zeg dat er daadwerkelijk mensen zijn die naar je opkijken. De tatoeage die nu op je onderarm staat is ook lelijk. Het ziet er dus naar uit dat je voor de rest van je leven voor lul loopt #demilovato #scumbag #turd #claimstobesober #drankallthebeer #peepeetoiletseat #yousuck
Lovato wilde wilde eigenlijk niet reageren. Maar toen de reactie van McMullen opgepikt werd door de media zag ze geen andere weg dan onderstaande terug te schrijven:
Beste Ashley McMullen, Allereerst spijt het me dat ik me er niets van kan herinneren dat jij mij getatoeëerd hebt, maar zoals je weet was ik behoorlijk naar de klote. Sommige mensen worden dan inderdaad irritant. Ten tweede vind ik het heel erg dat ik op je toiletbril hebt geplast. Dat was niet de bedoeling. Ik was waarschijnlijk te dronken om het netjes te houden. Als laatste: sorry dat ik jouw werk meer op een vagina vond lijken dan op een kus, maar zelfs mijn zusje van 8 dacht dat het een anus was. Dat ik je er nooit credits voor heb gegeven zou ik dus niet zo van balen als ik jou was. Daarnaast lijkt het me in jouw geval sowieso niet handig om toe te geven dat jij degene bent die een dronken 18-jarig meisje hebt getatoeëerd zonder erbij stil te staan dat zij misschien zelf niet meer wist waar ze mee bezig was. Ik neem het je niet kwalijk dat ik een tattoo heb genomen, maar als het probleem is dat jij er nooit erkenning voor hebt gekregen, kun je de volgende keer misschien beter wachten totdat iemand nuchter is. Dan is de kans groter dat ze zich het hele gebeuren nog herinneren. Maar anyway, Ashley McMullen, here you go: vanaf nu ben jij degene die alle credits krijgt voor de nu al wereldwijd beruchte vaginatattoo #justputitonmytab”.

laatste nieuws

Download de gratis MTV Play-app!

Nieuws

Hier is ‘ie dan; de Crocs x Balenciaga collab..

Nieuws

5 dingen die ELKE aflevering gebeurden in My Super Sweet 16

Nieuws

Single AF tijdens de kerst? Deze chatbot vertelt je wat jij FOUT doet!

Nieuws

Famke Louise dropt nieuwe MV voor ‘VROOM’ ft. Bokoesam, check ‘m HIER!

Nieuws

Eindelijk: het homohuwelijk is officieel goedgekeurd in Australië!

Nieuws

MTV Push: Grace VanderWaal

Muziek

Casey Johnson noemt Farrah Abraham een heks nadat ze hem geblockt heeft op Twitter...

Series