Nicky Romero opent ADE

De Nederlandse top dj presenteert zijn eigen Protocol Recording label night. Lees hier alle details.

Nicky Romero dj, labelbaas en crossover-genier. De man van dit moment mag gerust worden gezien als dé nieuwste dj-ster uit de lage landen, een hitmaker en showman. Vandaag werd aangekondigd dat hij dit jaar het Amsterdam Dance Event groots zal gaan openen. Op woensdag 16 oktober komt Romero met een uitgebreide Protocol Recordings label night in de Melkweg, een feest waar zowel de dj zelf als allerlei special guests van de partij zullen zijn.

De kroon op al een succesvol jaar. Een jaar waarin Nicky Romero als nooit tevoren zijn kenmerkende en invloedrijke stijl naar het grote publiek wist te brengen. Mede dankzij zijn UK #1 hit "I Could Be The One" met Avicii, en andere top tracks als ‘Symphonica’ en ‘Legacy’ met Krewella is hij tot de eredivisie van de internationale dance doorgedrongen.

De Protocol Recordings label night op het ADE is de volgende stap in Nicky’s veelbelovende carrière. Op de avond kunnen fans Nicky Romero van zijn beste kant zien, waarbij hij exclusieve nieuwe remixes en collabs zal laten horen. Ook zal Nicky’s zelf gekozen team van special guests nieuw materiaal presenteren dat garant staat voor een avond vol energie.

vrijdag, 09 augustus 2013