Justin Bieber: naakt voor zijn oma!

JB speelde een liedje voor zijn oma... in adamskostuum. Wat had oma daarover te zeggen..?

Justin Bieber (19) gaf, slechts gekleed in een gitaar, een optreden voor z’n oma.

De zanger (“Boyfriend”) was afgelopen Thanksgiving op bezoek bij Diane Dale in Toronto. De ster lag nog te slapen toen de andere familieleden aankwamen en dacht volgens ‘TMZ’ dat het wel een geinig idee zou zijn om een klein naaktconcert te geven – als goedmakertje dat hij zo lang had uitgeslapen op de feestdag. De spiernaakte superster greep een gitaar, bedekte daar z’n zaakje mee en zong een liedje voor zijn verraste maar geamuseerde grootmoeder. Ook de rest van de familie vond het optreden hilarisch. Dale spoorde Bieber daarna wel aan om toch maar iets aan te trekken.

De oudere dame is de moeder van Biebers mama Pattie Malette en heeft haar dochter vaak geholpen met de opvoeding van haar zoon. In juli verdedigde Dale haar kleinkind in een interview met de Canadese pers. Justin Bieber was in de afgelopen maanden namelijk veel negatief in het nieuws geweest door zijn stunts als plassen in een dweilemmer in een restaurant of de krantenkoppen die beweerden dat Justin mensen in het gezicht gespuugd had. “Het is te gek voor woorden”, zei Bieber’s oma tegen ‘Radar Online’: “De paparazzi loopt de hele tijd achter hem aan. Andere kinderen doen dit soort dingen ook maar niemand ziet dat. Hij is een 19-jarige jongen. En voordat mensen hem bekritiseren, moet men zich misschien eens afvragen wat jongens van 19 allemaal doen.”

Haar kleinzoon hoeft zich echter geen zorgen te maken: tijdens de Teen Choice Awards afgelopen weekend werd duidelijk dat hij nog steeds ontzettend populair is. De ster werd namelijk gekozen als beste mannelijke artiest en beste Twitter-persoon. Hij bedankte zijn fans dan ook via Twitter: “4 jaar achter elkaar. Dat is liefde. Dank je en ik geniet van de pauze. Maar ik ben er altijd. Dit is voor eeuwig. Dit is ons verhaal, zijn onze prijzen, onze albums, onze tour. Onze weg. Dit is slechts het begin. Dit is voor de eeuwigheid. Dank en het beste”.

Copyright: MTV

maandag, 12 augustus 2013