Fergie: tweede babyparty

  De zangeres vierde zondag met haar familie en goede vrienden weer de aanstaande geboorte van haar zoon.

  Voor Fergie was een babyshower blijkbaar niet genoeg dus vierde ze de aanstaande geboorte van haar eerste kind nog een keer.

  De zangeres van de Black Eyed Peas (‘Meet Me Halfway’) verwacht met haar man, acteur Josh Duhamel (40, ‘Transformers’), een zoon en het stelletje vierde samen met familie en goede vrienden de aanstaande geboorte voor de tweede keer. De entertainer poste op Facebook foto’s waarop ze een jurk draagt waarin je haar babybuik goed kunt zien, hoge hakken en waarop haar bandcollega’s Will.I.Am (38) en Apl.de.ap. (38) te zien zijn. Ze noemde het bericht ‘oom-liefde’. De ster poseerde daarnaast met eten, was lachend te zien naast familie en waren uiterst dankbaar voor het feest. “Ik dank je, Pam, voor dit fantastische familie-babyfeest”, schreef ze onder een andere foto.

  De zangeres vierde haar zwangerschap vorige maand in het SLS Hotel in Los Angeles met beroemde gasten waaronder: Kelly Osbourne (28, ‘Fashion Police’), Julianne Hough (25, ‘Rock of Ages’), Adam Lambert (31, ‘Time for Miracles’), Lance Bass (34, ‘Bye, Bye, Bye’) Molly Sims (49, ‘Las Vegas’), Gabriel Aubry (37), Ru Paul (52) en Matthew Mosshart.

  De bijna-ouders trouwden in 2009 en kondigden in februari aan dat ze een kind verwachten. De acteur onthulde onlangs dat het stel er zeker van wil zijn dat ze niet lang van elkaar gescheiden zullen zijn. “Ik kan me niet voorstellen een kind te hebben en dan niet in de buurt te zijn, daar te zijn – ik zou gek worden”, zegt de ster. “We willen eraan werken dat we samen kunnen zijn; als ik werk dan komen ze met me mee of als zij werkt kan ik meekomen. Ik kan me niet voorstellen om lange tijd van mijn vrouw en kind weg te zijn.” Het kind van Fergie en Josh Duhamel zal in de herfst worden geboren.

  Copyright: MTV

  donderdag, 15 augustus 2013