Taylor Swift doet een boekje open over haar beroemde ex-vriendjes.

Taylor Swift praat openhartig over haar beroemde ex-vriendjes in het septembernummer van de Amerikaanse uitgave van het tijdschrift Marie Claire.

Taylor Swift (23, ‘Trouble’) is in de afgelopen jaren gelinkt aan John Mayer, Jake Gyllenhaal, Taylor Lautner en meest recentelijk Harry Styles.

Nu zegt Swift in een interview met de Amerikaanse uitgave van het tijdschrift Marie Claire dat haar ex-vriendjes op een zogenaamde ‘shitlist’ staan. De 23-jarige zangeres geeft wel toe dat een ‘gebroken hart’ haar favoriete inspiratie is voor het schrijven van nieuwe nummers.

“Wanneer je net uit een mislukte relatie komt, heb je volgens mij meer behoefte aan muziek. Er is iets moois aan mensen met een gebroken hart. Ze denken meer na. Wanneer alles goed gaat en je bent verliefd, gaat alles vanzelf. Je gaat er pas over nadenken wanneer het mis gaat”, aldus de popster.

Ze vervolgt: “Als je dan muzikant bent en je voelt je eenzaam en je kunt die gevoelens kwijt in het schrijven van een liedje, krijg je daar iets bevredigends voor terug. Het helpt je ook om over de breuk heen te komen.”

De liedjes die Swift over haar ‘shitlist’ heeft geschreven hebben haar afgelopen weekend wel weer een Teen Choice Award in de categorie Music ‘Female Artist’ opgeleverd!

donderdag, 15 augustus 2013