John Mayer: Russell Brand wordt uitgeschakeld!

  John Mayer kookt van woede nadat de comedian denigrerende dingen over zijn sexleven met Katy Perry heeft gezegd.

  John Mayer (35) wil Russell Brand (38) de les lezen. Nadat de ex-man van Katy Perry onlangs in zijn Comedy-Live-Show openhartig en negatief over zijn sexleven met de zangeres (‘Firework’) sprak is haar huidige vriend, Mayer, ontploft. De muzikant (‘Your Body Is A Wonderland’) heeft Perry daarom, volgens een insider tegen het Britse magazine ‘Grazia’, om het e-mailadres van haar ex gevraagd zodat hij hem de les kan lezen. “John heeft hem duidelijk gemaakt dat hij met hem te doen zou krijgen als hij zich nog eens op deze manier uit.”

  In zijn podiumprogramma heeft Brand onthult dat hij tijdens sex met Perry aan andere mensen dacht en dat hij zich tijdens zijn huwelijk net een monnik voelde. Een vriend van de twee zegt dat de Britse comedian en acteur (‘Verschrikkelijke Ikke’) de zangeres met deze uitspraken, waar hij 14 maanden mee getrouwd was, pijn wilde doen nadat zij onlangs in een interview zei dat hij het per sms uitgemaakt had. “Russell was echt boos dat Katy dat gezegd had”, liet een bron weten. “Het zou dus kunnen dat hij uit wraak zulke dingen gezegd heeft.”

  Perry zelf wil het verleden met rust laten. Een praatgrage kennis zegt: “het frustreert haar dat Russell in zijn shows telkens weer hun relatie oprakelt en daarmee alle wonden weer opensnijdt. Ze heeft het achter zich gelaten en hoopt dat hij dat ook zal doen.”

  Inmiddels heeft de brunette – na meerdere relatiepogingen – nieuw liefdesgeluk met John Mayer gevonden en heeft zelfs een liefdesduet, ‘Who You Love’, met hem opgenomen.

  Copyright: MTV

  zondag, 18 augustus 2013