Lady Gaga vs. Perez Hilton

  Eerst beste vrienden - nu bittere vijanden. De First Lady of Pop is kwaad.

  Voormalige vrienden Lady Gaga (27) en Perez Hilton (35) zijn verwikkeld in een verhitte strijd op Twitter.

  Niemand weet precies waar de onenigheid vandaan komt maar Hilton heeft vrolijk getwitterd over de teleurstellende resultaten van Gaga’s nieuwe single ‘Applause’ – zeker in vergelijking met Katy Perry’s nieuwe track ‘Roar’, die bijna dezelfde dag uitkwam. Gaga reageerde met een tweet waarin stond dat Hilton haar een foto van een rolstoel met het woord ‘karma’ en Madonna met een pistool op haar gericht had gestuurd op de dag van haar ongeluk, die erin resulteerde dat Gaga onder het mes moest en noodgedwongen tourdata af moest zeggen. Het ge-heen-en-weer ging verder en gisteren poste Gaga een tweet (die inmiddels verwijderd is) waarin ze Hilton ervan beschuldigt dat hij een appartement in haar appartementencomplex in New York wilde huren om haar te kunnen stalken.

  Hilton reageerde gisteren met een statement tegen The Hollywood Reporter waarin hij zegt dat hij doodsbedreigingen van Gaga fans krijgt. “Mijn hart doet pijn dat mijn voormalige goede vriendin Lady Gaga, iemand die ik vroeger ‘wifey’ noemde en de wereld mee rondreisde, publieke onwaarheden over mij verspreid op Twitter”, schreef hij. Hoewel hij niet ingaat op de details van hun rivaliteit zegt hij dat hij een “criticus blijft en geen stalker”, en dat hij geen fysieke dreiging is voor de zangeres. “Het idee dat ik gevaarlijk zou zijn voor Gaga is belachelijk, als fans hun steun willen uiten moeten ze haar muziek kopen,” schreef Hilton.
  Gaga zei dat fans haar erop attendeerden dat Hilton naar de woning aan het kijken was, terwijl een bron aan The Hollywood Reporter zei dat de blogger een bezoek aan het appartement in Gaga’s appartementencomplex bracht zonder te weten dat Gaga daar ook woont.

  Lady Gaga’s nieuwe album, ARTPOP, zal in november uitkomen.

  Copyright: MTV

  dinsdag, 20 augustus 2013