Harry Styles: op van de zenuwen als getuige!

  De 1D-ster verklapte dat hij bij zijn toespraak voor de bruiloft van zijn moeder onwijs zenuwachtig was.

  Harry Styles (19) was op van de zenuwen toen hij een bruiloftstoespraak moest houden.

  De One-Direction-zanger (‘Kiss You’) tourt momenteel met zijn band de hele wereld over en heeft voor duizenden fans in enorme concerthallen opgetreden. Ondanks zijn ervaring wordt hij soms toch nog best nerveus. Bij de bruiloft van zijn moeder bijvoorbeeld was hij als getuige ontzettend nerveus: “ik hield een toespraak en ik moet eerlijk zeggen dat ik in mijn hele leven nog nooit zo zenuwachtig geweest ben als dat moment. Ik heb van tevoren dagenlang alleen op de bank geoefend. Ik wilde dat het een beetje van alles had. Als de mensen dachten dat het zeer emotioneel zou worden heb ik het tapijt onder de voeten vandaan getrokken en een beetje humor in het spel gebracht. Het schijnt goed gewerkt te hebben”, verklapte hij in een interview met ‘The Sun’.

  De zanger staat bekend als Casanova en had korte romances met sterren als Taylor Swift (23, ‘Everything Has Changed’). Ondanks zijn bekendheid kon hij er gelukkig ook van genieten, verzekert Styles: “ik wil daar niet teveel over nadenken. Ik vind dat niet zo erg. Ik vind het gek om erover te klagen terwijl het zo’n klein deel van mij is, wat ik doe”, beantwoordde hij op de vraag van het Britse boulevardblad naar de vele geruchten over zijn privéleven. “Ik kan alles doen wat ik wil zolang ik voorzichtig ben. Je hoeft alleen maar te weten hoe je ongezien een auto inkomt. Zolang je in de auto zit en weg kan rijden is alles oké. Tijdens onze vrije dagen in Amerika ben ik naar afgelegen plekken gereden en heb ik in zee gezwommen enzo.”

  Daarnaast is er de laatste tijd veel ophef over zijn indrukwekkende tattoo-collectie. Hij geeft toe dat hij er al een paar heeft waar hij spijt van heeft en zijn moeder heeft hem verboden om er nog meer te laten zetten: “ik geloof dat het er nu 43 zijn maar 20 daarvan zijn krabbels. Ik weet dat ik straks geen plek meer over heb als ik zo doorga. Mijn moeder ziet de nieuwe tatoeages niet meer zolang ze niet op m’n handen zitten. Ze heeft me een keer gevraagd waarom ik ze ook op m’n handen heb, hoe zal dat het er dan uitzien als ik ga trouwen. Ze heeft me gesmeekt om niet meer tatoeages op m’n handen te laten zetten. Toen ik er eentje heb laten zetten die voor haar was vond ze het toch wel een beetje leuk. Ik heb een paar die echt slecht gezet zijn zoals deze van Pink Floyd”, gaf Harry Styles toe.

  Copyright: MTV

  donderdag, 22 augustus 2013