2 Chainz: gearresteerd in Oklahoma

  Rapper 2 Chainz is vanwege belemmering van de rechtsgang vastgenomen.

  2 Chainz (35) moest even in de bak zitten.

  Volgens ‘NewsOK.com’ was de hiphopper (‘We Own It’) op woensdagavond na een optreden met Lil Wayne (30, ‘Lollipop’) met zijn tourbus in de Amerikaanse staat Oklahoma onderweg toen hij en zijn groep werd aangehouden vanwege een defect licht. Omdat de agenten vermoedden dat er drugs in de bus te vinden zou zijn hebben ze een huiszoekingsbevel aangevraagd, wat 2 Chainz en zijn groep probeerden te verhinderen.

  Een paar uur laten kreeg de politie groen licht waarop 2 Chainz en 10 andere personen wegens belemmering van de rechtsgang gearresteerd werden. Volgens ‘KFOR.com’ is iedereen inmiddels vrijgelaten. De doorzoeking van de bus was niet voor niks: de politieagenten vonden drugs, maar konden niet aangeven wie deze drugs in zijn bezit had en of het daarom tot een strafvervolging zou kunnen komen.

  Voor de artiest is het niet de eerste keer dat hij in conflict met de wet is. In juni zou de rapper geprobeerd hebben met cannabis aan boord van een vliegtuig in Los Angeles International Airport te gaan.

  zaterdag, 24 augustus 2013