Release Friday: The Weeknd, Nicki Minaj, Lorde, Sia

Het is weer vrijdag dus dat betekent veel nieuwe muziek: Happy Release Friday! Naast de tracks van o.a. Lorde, Nicki Minaj, P!nk, Sia en Camila Cabello, zijn er ook videoclips van Bebe Rexha, Kensington, The Weeknd en meer gedropt.
Lorde lanceerde vorige week haar nieuwste single 'Green Light' en vandaag hebben we weer een nieuwe track van de zangeres gekregen: 'Liability'. Deze twee nummers geven een goed beeld van wat Lorde te bieden heeft op haar opkomende album 'Melodrama'. De nieuwe track is een emotionele pianoballad die ook gaat over een break-up. Check de track hieronder.

Nicki Minaj is terug! Vandaag heeft ze niet één, maar drie (!) tracks gedropt die waarschijnlijk ook staan op haar opkomende album. De namen van de tracks zijn 'No Frauds' met Drake & Lil Wayne, 'Changed It' met Lil Wayne en een solotrack 'Regret In Your Tears'. Welke is nu al jouw favoriet?



P!nk is terug met Sia op een track van Stargate 'Waterfalls'. Stargate is zeker geen nieuwe groep producers die net zijn begonnen. Deze twee mannen zijn één van de bekendste producers in de muziekindustrie. Samen hebben ze hits geproduceerd voor Rihanna, Beyoncé, Selena Gomez, Fifth Harmony, Katy Perry en nog veel meer. Dit is hun eerste release onder hun nieuwe contract met muzieklabel RCA.

Ook Camila Cabello kan niet uitblijven op deze Release Friday! Deze keer zingt ze mee op een nieuwe track van Pitbulll en J Balvin 'Hey Ma'. De track staat ook op de soundtrack van de film 'Fast & Furious 8'.

Naast de bovenstaande tracks en video's zijn er de afgelopen dagen nog videoclips gedropt van Bebe Rexha, The Weeknd, Kensington, Axwell /\ Ingrosso, Anne-Marie en Julia Michaels die je niet mag missen. Check ze hieronder!