Kraantje Pappie bij Gamekings Showcase

Tijdens de speciale Gamekings Showcase The GTA V Edition is er een exclusief optreden van Kraantje Pappie! Lees hier alle info.

Op 17 september is het zo ver! Grand Theft Auto V, dé game van het jaar en misschien wel van het hele decennium komt dan uit. Dat kunnen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan en daarom hebben we een hele speciale aankondiging voor je.

Martin en Dennis hebben er allebei onwijs veel zin in. Voor Dennis was de druppel dat hij in Los Angeles, waar hij vorige week was, de welbekende mega-beschildering op een flatgebouw in Downtown LA zag. Martin vond vooral de top-down GTA’s geniaal. Daarna trok het hem iets minder, maar naarmate er meer bekend wordt over GTA V is ook hij helemaal enthousiast.

Om de lancering te vieren, organiseren wij een ongelooflijk bruut feest. Op 16 september van 22:30 tot 00:00 is er een hele speciale editie van Gamekings Showcase met optredens van onder ander Kraantje Pappie, BN’ers, goodies en een live uitzending op MTV. Het gaat allemaal gebeuren in het MTV-gebouw in Amsterdam.

Jij kan er bij zijn, want er zijn 150 kaarten beschikbaar waarvan er enkele tientallen in de verkoop gaan. Er is ook nog een manier om de kaarten te winnen, want wij zijn op zoek naar de grootste GTA-fan van Nederland. Denk jij dat je dat bent? Maak dan een video, waarin je laat zien dat jij dé grootste GTA-fan bent. Stuur deze dan naar: gtavprijsvraag@gamekings.tv.

Kun je er nou toch niet bij zijn, raak dan niet meteen in paniek, want van 22:30 tot 00:00 kun je live op MTV mee kijken naar deze epische Gamekings Showcase The GTA V Edition. Dus zorg dat je er bij bent of voor de buis zit op 16 september, want zoals Dennis zegt “als je er niet bij bent, ben je nergens”.

donderdag, 29 augustus 2013