Armin van Buuren moet show afzeggen

De dj zou afgelopen weekend draaien op het dansfestival Electric Zoo in New York, maar moet last-minute de show afzeggen. Lees hier de details.

Dit weekend was in New York het dansfestival Electric Zoo en Armin van Buuren zou een set draaien, maar moest deze last-minute afzeggen.

De derde dag van het festival werd namelijk plotseling door de organisatie afgezegd omdat de voorgaande dagen twee bezoekers zijn overleden door een vermoedelijke overdosis drugs. Het nieuws meldde de organisatie op haar website. Vier andere festivalbezoekers zijn met overdosis verschijnselen naar het ziekenhuis gebracht.

Armin zegt; ‘Mijn gedachten gaan uit naar de familie en vrienden van de mensen die zijn overleden. Als het nieuws klopt, is het verschrikkelijk. Ik vind het erg spijtig voor iedereen die uitkeek naar mijn show.’ Armin was al in New York voor de show, maar kon niet blijven; ‘Het spijt me, maar hier heb ik geen controle over. Ik zou willen dat ik een andere show in New York kon doen, maar ik moet naar Ibiza. Maar ik beloof dat ik snel terugkom New York.’

Onze gedachtes gaan ook uit naar de families van de slachtoffers.

maandag, 02 september 2013