Nieuw album One Direction!

25 november ligt er al weer een nieuwe album van de heren in de winkel! Zet maar vast in je agenda!

One Direction kondigde net, met een filmpje op instagram, de titel aan van hun langverwachte derde album. ‘Midnight Memories’ ligt vanaf 25 november in de winkel en bevat o.a. hun huidige hit single ‘Best Song Ever’.

‘Midnight Memories’ is vanaf maandag 9 september beschikbaar als pre-order op iTunes.

Vorige week ging hun eerste film ‘One Direction: This Is Us’ in wereldpremière en was tijdens het openingsweekend de best bezochte film in Amerika met een opbrengst van 18,4 miljoen dollar in de VS alleen.

Dit jaar speelde de groep al meer dan 100 shows in 21 verschillende landen tijdens hun eerste wereldtour. In februari bezochten ze Ghana met het Britse goede doel Comic Relief, namen ze de officiële Red Nose Day Charity single ‘ One Way Or Another op én wonnen ze een Brit Award voor Global Succes. In augustus won de groep een MTV Video Music Award voor hun single ‘Best Song Ever’ als ‘Song Of The Summer’.

One Direction tourt momenteel de wereld rond met hun tweede album ‘Take Me Home’. De band kondigde enige tijd geleden ook al het eerste deel van hun stadion tour voor 2014 aan, met op de planning Zuid-Amerika, Ierland en UK. Voor België werd er voorlopig nog geen datum aangekondigd.

vrijdag, 06 september 2013