Win kaarten voor een exclusieve showcase van Skip&Die

MTV Brand New is in oktober Zender van de Maand bij KPN en daarom de hele maand gratis te bekijken op kanaal 20.

MTV Brand New is het tweede kanaal waarmee MTV terugkeert naar zijn roots: muziek, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bij MTV Brand New ligt de nadruk op het spotten van nieuwe en ‘cutting edge’ artiesten. MTV Brand New is er voor de gepassioneerde muziekliefhebber die graag verrast en geïnspireerd raakt door originele en grensverleggende muziek.
MTV Brand New Digital TV biedt de kijkers de laatste trends en hypes binnen de muziek. Er is op de zender plaats voor originele acts binnen Alternative, Rock, Dance, en Hip Hop. De programmering draait om het gevoel van muziekbeleving en is gericht op nieuwe acts en de meest opmerkelijke video’s.

Ben jij abonnee bij KPN? Ga naar de winpagina doe mee aan de prijsvraag en win tickets voor een exclusieve showcase van SKIP&DIE!

SKIP&DIE begon als een samenwerking tussen de Nederlandse producer Jori Collignon, bekend van Nobody Beats the Drum en C-Mon & Kypski, en de Zuid-Afrikaanse artieste Catarina Aimée Dahms. Als Cata.Pirata en Crypto.Jori sleutelden ze debuutalbum Riots in the Jungle in elkaar, dat in oktober 2012 verschijnt. Live stapt Cata.Pirata het podium op gesteund door vier bevriende muzikanten, die de wereldse ritmes van Riots in the Jungle live ten gehore brengen. MTV heeft SKIP&DIE als MTV Brand New Band of 2013 verkozen. Skip&Die heeft alles waar MTV Brand New voor staat: Originaliteit, vernieuwing, muzikaliteit en trendsettend.

dinsdag, 01 oktober 2013