Miley Cyrus: gebroken hart? Geen tijd!

De zangeres zegt dat ze er niet aan toe komt om over haar break-up met Liam Hemsworth na te denken.

Miley Cyrus (20) ziet haar relatie met Liam Hemsworth (23) als een “gesloten hoofdstuk”.

De zangeres (‘We Can’t Stop’) en actrice (‘LOL’) kondigde afgelopen jaar nog haar verloving aan maar bevestigde onlangs dat ze de relatie beëindigd hebben.

Volgens geruchten zou het al langere tijd niet lekker lopen tussen de twee sterren en Miley Cyrus dringt erop aan dat het hoofdstuk Hemsworth afgesloten is.

“Ik denk dat andere mensen meer tijd besteden met erover nadenken dan dat ik doe”, zei ze in de talkshow van Ellen DeGeneres (55). “Ik geloof gewoon dat als een periode klaar is dat je dat hoofdstuk moet afsluiten en een nieuw begin moet maken. Daar ben ik momenteel mee bezig. Ik denk dat ik voor zoveel dankbaar kan zijn dat ik mijn energie daar niet aan besteed.”

Voor een gebroken hart heeft de ster dus geen tijd. Cyrus is druk bezig om promotie te maken voor haar nieuwe album ‘Bangerz’, haar nieuwe single ‘Wrecking Ball’ en de bijbehorende gewaagde videoclip. Na een rij gladde optredens en fotoshoots focust de zangeres zich meer op haar nieuwe rebelse imago. “Ik ben onder de indruk van mensen die mij zoveel respect geven”, glimlachte ze. “Ik heb het gevoel dat die mensen zich echt op mijn muziek focussen.”

vrijdag, 11 oktober 2013