Bruce en Kris Jenner: breuk bevestigd

De reality-sterren Bruce en Kris Jenner zijn officieel uit elkaar maar geen van beiden wil de scheiding al indienen.

Bruce (63) en Kris Jenner (57) hebben in een officieel statement bevestigd dat ze geen stel meer zijn.

“We leven gescheiden en zijn zoveel gelukkiger. We zullen altijd liefde en respect voor elkaar voelen. Ook al zijn we uit elkaar, we zullen beste vrienden blijven en – zoals altijd – onze familie boven alles stellen”, staat in het statement dat door ‘TMZ’ naar buiten is gebracht.

De celebrity nieuwssite kon verder naar buiten brengen dat Bruce naar Malibu verhuisd is om de relatie met zijn zonen Brody (30) en Brandon (32), die uit een eerder huwelijk stammen, te verdiepen. De aanvoerster van de Kardashians leeft ondertussen verder met haar dochters in Calabasas.

Het stel trouwde in 1991 en hebben twee gezamelijke dochters: Kendall (17) en Kylie (16). Daarnaast is Bruce de stiefvader van de vier kinderen die Kris voor hun huwelijk had: de Kardashian dames Kim (32), Khloé (29), Kourtney (34) en Rob (26). Een vriend van de familie heeft tegenover ‘People’ verklaard: “Het is geen groot drama. Bruce is in juni naar Malibu verhuisd en het bevalt hun beide op deze manier beter. Ze hebben vastgesteld dat ze eigenlijk uit elkaar zijn.”

Er gingen al maanden geruchten dat hun huwelijk gestrand was maar tot nu toe werden alle speculaties ontkent. “We lachen erom”, zei de Amerikaanse tegen "E! News’ afgelopen november. “We houden van elkaar en lachen er gewoon om. Zulke verhalen gaan al jaren de rondte.” In april van dit jaar vierden de twee hun 22ste trouwdag. Kris Jenner wendde zich toen op Instagram naar haar man: “Gefeliciteerd met onze trouwdag, Bruce! [Dat waren de] beste 22 jaar die ik me maar had kunnen wensen … hoop dat de volgende 22 nog geweldiger worden … ik hou van je!” De liefde is inmiddels vriendschap geworden.

zaterdag, 12 oktober 2013