Jonas Brothers: gaat de band uit elkaar?

  De broers hebben twee dagen voor de start hun tour afgezegd - gaan ze uit elkaar?

  De Jonas Brothers hebben hun tour afgezegd – slechts twee dagen voor het begin.

  De concertreeks van het trio (‘Make It Right’) zou op 11 oktober beginnen maar ruzie zorgde ervoor dat de hele tour afgezegd is. Ondanks de zeer succesvolle zomer die de jongens samen hebben gehad moeten ze nu hun fans teleurstellen. Het afzeggen heeft niks met persoonlijke redenen te maken: “er is een groot meningsverschil binnen de band”, verklaarde Jesse Derris, woordvoerder van de groep, tegenover ‘People’-magazine. “Er bestaat een groot meningsverschil over welke richting de jongens muzikaal in moeten slaan.”

  Nick (21), Joe (24) en Kevin Jonas (25) zouden vorig weekend een grote ruzie gehad hebben. Het resultaat: 19 afgezegde concerten. De verdrietige fans die tickets gekocht hebben krijgen hun geld terug maar wat hun natuurlijk nog meer bezighoudt: blijft de band nog wel bestaan? “Dat wordt afwachten”, zei de woordvoerder van de drie artiesten.

  De broers hebben tot nu toe 20 miljoen albums verkocht maar hebben de afgelopen jaren ook aan hun solo-projecten gewerkt. Kevin en zijn vrouw Danielle kregen een reality-show ‘Married to Jonas’ terwijl Nick en Joe zich met acteren en het produceren van een solo-album bezighielden. Hoewel de band dit jaar met nieuwe muziek van start ging en de songs ‘Pom Poms’, en ‘First Time’ van hun meest recente album ‘V’ hebben uitgebracht, is het nu onduidelijk of de zangers als trio door zullen gaan.

  Een vertrouweling van de jongens vertelde ‘People’-magazine dat het bij het afzeggen van de tour echt om “creatieve onenigheden” ging en niet, zoals vermoed werd, omdat Kevin en Danielle een baby krijgen. Voor de fans is het natuurlijk een grote schok en het blijft afwachten of de Jonas Brothers in de toekomst nog zullen blijven bestaan…

  zaterdag, 12 oktober 2013