MTV Music Week: grote Nederlandse namen in Club Ziggo

Ziggo presents MTV Music Week voegt zes nieuwe namen toe aan de line-up.

De line-up in Club Ziggo bestaat uit Mr. Probz, Kraantje Pappie, Krystl, Alain Clark, Sandra van Nieuwland en Caro Emerald. Van 6 tot en met 9 november staat Amsterdam volledig in het teken van de MTV Music Week met iedere avond verschillende muzikale optredens in de grote poptempels en clubs.

De zaal is iedere avond vanaf 19:15 uur geopend en de optredens gaan om 20:00 uur van start. Wie er op 9 november op het podium van Club Ziggo staan? Daarover volgt binnenkort meer. Alle optredens worden live uitgezonden op Ziggo TV kanaal 12.

*Muziekkennis geeft toegang *
Ziggo klanten kunnen dankzij hun muzikale kennis toegang verkrijgen tot de MTV Music Week-avonden in Club Ziggo door mee te doen aan de MTV Music Week-muziekquiz. Deelnemers ‘Music Quiz’ moeten binnen 2 minuten zoveel mogelijk vragen beantwoorden. Alle deelnemers maken kans op een van de 50 X 2 kaarten die dagelijks worden weggegeven. De aanwezigen maken ook nog kans om bij de MTV EMA aanwezig te zijn op zondag 10 november. De muziekquiz is te spelen via: http://www.ziggo.nl/musicquiz.

Dit is overigens niet de enige activatie die Ziggo en MTV hebben opgezet voor hun fans. Vorige week is de ‘Get on Activatie’ van start gegaan. Via een Facebookapplicatie kunnen mensen hun plek claimen voor de Ziggo presents MTV Music Week en de MTV EMA. Alleen via acties van officiële MTV EMA-partners is het mogelijk om exclusieve tickets voor een voorkeurslocatie in de Ziggo Dome te bemachtigen.

*Line-up MTV Music Week *
Eerder werd al bekend dat onder meer The Opposites, Nielson, Kensington, 2Unlimited, Kids in Glass Houses, Emiliana Torrini en White Lies optreden tijdens MTV Music Week. De optredens voor deze locaties zijn toegankelijk via vrije verkoop. De volledige line-up van het muziekfestival is te vinden op www.mtvmusicweek.nl

Over Ziggo presents MTV Music Week
Van 6 tot en met 9 november staat Nederland in het teken van de Ziggo presents MTV Music Week. Dit meerdaagse muziekfestival wordt gehouden in de dagen voorafgaand aan de muziekawardshow MTV EMA die op zondag 10 november plaatsvindt in de Ziggo Dome. Alle updates rondom de MTV Music Week zijn te volgen via de website "http://mtvmusicweek.nl/“:http://mtvmusicweek.nl/ en het Nederlandse MTV account op ”Facebook":http://www.facebook.com/mtvnl en "Twitter":http://twitter.com/mtvnl.

Woensdag:
Club Ziggo: Mr. Probz + Kraantje Pappie
Paradiso: Emiliana Torrini
Chicago Social Club: MTV Popquiz
People’s Place: Nielson (akoestisch)
Melkweg: Kids in Glass Houses

Donderdag:
AIR: TBA
Club Ziggo: Krystl + Alain Clark
Paradiso: White Lies
People’s Place: Opposites (full live band)

Vrijdag:
AIR: TBA
Club Ziggo: Sandra van Nieuwland + Caro Emerald
Paradiso: Worldstage (grote internationale rock act tbc)
Bitterzoet: Quadron
People’s Place: Kensington (akoestisch)
Melkweg: 90’s NOW presents 2Unlimited

Zaterdag
AIR: Club MTV
Club Ziggo: TBA
Paradiso: Trentemoller, Swim Deep
Bitterzoet: TBA
HMH: Russell Brand

Alle grote clubs, Chicago Social Club, Jimmy Woo, Club NYX en AIR, verzorgen iedere avond een speciale MTV Music Week clubavond.

maandag, 14 oktober 2013