Popfenomeen Miley Cyrus treedt op tijdens MTV EMA

Naast Katy Perry en The Killer staat ook Miley op het podium tijdens de MTV EMA 2013!

Vandaag maakt MTV bekend dat Miley Cyrus, het popfenomeen van dit moment, op zondag 10 november op het podium van de muziekawardshow MTV EMA staat. Miley heeft met haar brutale en gedurfde optreden tijdens de MTV VMA heel wat losgemaakt in de internationale muziekwereld. Haar nieuwe album Bangerz scoort hoog in de hitlijsten en de video voor de single "Wrecking Ball is een ware hit. Op 10 november staat zij voor de tweede keer op het podium van de MTV EMA voor een spectaculair optreden en mag ook Nederland kennismaken met de ‘nieuwe’ Miley.

Eerder werd al bekend dat Katy Perry en The Killers naar Amsterdam komen en in de line-up van de MTV EMA staan. Zangeres Ariana Grande verslaat alle ‘backstage’ hoogtepunten terwijl de energieke ‘party rocker’ Redfoo (LMFOA) optreedt als de enige echte officiële MC van de avond. Will Ferrell zal deze avonden ook terugkomen als ‘*Ron Burgundy*’.

De Amsterdamse Ziggo Dome is op 10 november het podium voor de MTV EMA 2013. De muziekawardshow wordt om 21.00 uur live uitgezonden op MTV. Ziggo is de lokale partner van de MTV EMA.

donderdag, 17 oktober 2013