MTV EMA Nominee | Afrojack

Elke week staat er een genomineerde voor 'Best Dutch Act' centraal bij MVT.nl. Deze wek richten wij alle aandacht op Afrojack!

Onlangs zijn alle genomineerden voor de MTV EMA 2013 onthuld door niemand minder dan Ron Burgundy. Vijf topacts maken kans op een award in de categorie ‘Best Dutch Act’. Kensington, Afrojack, Nicky Romero, Nielson en Armin van Buuren.

Wij zetten elke week een act in de spotlight zodat jij weet op wie je moet stemmen via http://nl.mtvema.com/ . Deze week staat gaat de aandacht naar Afrojack op MTV.nl!

Nick van der Wall a.k.a. Afrojack is wereldberoemd, maar komt gewoon uit onze eigen kleine kikkerlandje. Nick van de Wall begon in 2007 met optredens onder de naam Afrojack en was vastbesloten om het helemaal te maken als dj en producer. Nu brengt de kenmerkende productiestijl van onze landgenoot hem het soort remixverzoeken en wereldwijde roem als superster waar de meeste dance-artiesten slechts van kunnen dromen. In 2011 ontving Afrojack een Grammy-award voor zijn remix (samen met David Guetta) van Revolver van Madonna. Zijn tweede Grammy, in 2012, was voor de track Look at Me Now, die hij samen met Chris Brown produceerde. In 2012 won Afrojack de MTV EMA voor Best Dutch Act. In augustus 2013 trad hij op tijdens MTV World Stage op Malta.

Afrojack heeft ook de officiële themesong mogen maken voor de MTV EMA 2013. Dit is het eerste jaar dat er een themesong! Het zou natuurlijk top zijn als Afrojack ook nog met een MTV EMA naar huis gaat. Stemmen doe je hier: http://nl.mtvema.com/

dinsdag, 22 oktober 2013