Vriendin Harry Styles met dood bedreigd

29 juli 2014
Paige Reifler wordt de laatste dagen via social media met de dood bedreigd. Het 18-jarige Britse model biechtte vorige week op dat de liefde tussen haar en One Direction-zanger Harry Styles weer is opgebloeid. Fans van de populaire boyband zijn daar niet echt blij mee en wensen Reifler de verschrikkelijkste dingen toe.
"Ik hoop dat jullie weten dat iemand met de dood bedreigen een misdrijf is", twitterde Reifler in reactie op de vele verwensingen. Het model, dat vorig jaar ook al een paar maanden aan de zijde van de 20-jarige Styles flaneerde, dreigt aangifte te doen. "Ik zou naar de politie kunnen stappen. Ook haatzaaien kan ik aangeven."
Sommige Directioners, zoals de fans van One Direction zich noemen, lijken te zijn geschrokken van Reiflers dreigement. "Luister niet naar ze, ze zijn enkel jaloers", drukt een van de meiden het model op hart. "Sommige mensen zijn echt belachelijk. Paige Reifler heeft niets verkeerd gedaan."
Geruchten dat Styles, die eerder met bekende dames als Taylor Swift en Kendall Jenner scharrelde, weer is gevallen voor Reifler deden al langer de ronde. Vorige week liet het model, dat onder meer voor Yves Saint Laurent poseerde, weten inderdaad weer geregeld op stap te zijn met Styles.
Copyright: Cover Media 2014

laatste nieuws

Download de gratis MTV Play-app!

Nieuws

Hier is ‘ie dan; de Crocs x Balenciaga collab..

Nieuws

5 dingen die ELKE aflevering gebeurden in My Super Sweet 16

Nieuws

Single AF tijdens de kerst? Deze chatbot vertelt je wat jij FOUT doet!

Nieuws

Famke Louise dropt nieuwe MV voor ‘VROOM’ ft. Bokoesam, check ‘m HIER!

Nieuws

Eindelijk: het homohuwelijk is officieel goedgekeurd in Australië!

Nieuws

MTV Push: Grace VanderWaal

Muziek

Casey Johnson noemt Farrah Abraham een heks nadat ze hem geblockt heeft op Twitter...

Series