MTV Presents: Cover of the Month

29 augustus 2016
Wie houdt nou niet van een goede cover? ;) Voorbeeldje: Selena Gomez die Taylor Swift's nummer I Knew You Were Trouble tijdens één van haar concerten deed. En herinner je je nog Ed Sheeran die Queen Bey's Drunk In Love vertolkte? Loved it!
Omdat wij jouw 'coverkunsten' ook graag willen horen, hebben we een heel nieuw concept ontwikkeld: MTV Presents: Cover of the Month. Wij moedigen jou aan om een nummer te coveren in een hele eigen stijl!
Hoe werkt het?
Elke maand vragen we je om een bepaald nummer te coveren - van Mike Posner tot Shawn Mendes en nog veel meer - het te uploaden op YouTube en in te sturen naar ons.
Aan het einde van iedere maand wordt er een winnaar bekendgemaakt. En alsof winnen nog niet genoeg was, krijg je van de artiest waar het nummer van is een shoutout én zal MTV jouw cover op alle MTV-kanalen afspelen en op social media delen - over de HELE WERELD! Hoe nice.
MTV zal uiteindelijk ook de Winner of the Year bekendmaken, die vervolgens van zijn of haar cover een videoclip mag opnemen en die zal worden afgespeeld op MTV tussen alle andere videoclips van de bekendste celebs!
Pak nu je kans en stuur je cover in via mtvcoverofthemonth.com

laatste nieuws

Download de gratis MTV Play-app!

Nieuws

Hier is ‘ie dan; de Crocs x Balenciaga collab..

Nieuws

5 dingen die ELKE aflevering gebeurden in My Super Sweet 16

Nieuws

Single AF tijdens de kerst? Deze chatbot vertelt je wat jij FOUT doet!

Nieuws

Famke Louise dropt nieuwe MV voor ‘VROOM’ ft. Bokoesam, check ‘m HIER!

Nieuws

Eindelijk: het homohuwelijk is officieel goedgekeurd in Australië!

Nieuws

MTV Push: Grace VanderWaal

Muziek

Casey Johnson noemt Farrah Abraham een heks nadat ze hem geblockt heeft op Twitter...

Series