Selena Gomez unfollowt meer dan 250 mensen op Instagram, waaronder...

Selena Gomez is natuurlijk dé queen van Instagram. Ze is één van de meest populaire gebruikers en ze had een lange tijd ook de meest gelikede foto op het medium. Met zo'n grote populariteit zou je verwachten dat de zangeres enorm veel mensen volgt, maar niets is minder waar; Selena heeft namelijk een aantal dagen geleden meer dan 250 (!) mensen unfollowd, waaronder... (en schrik niet): mede-celebs Gigi Hadid en Demi Lovato.

Op dit moment volgt ze nog maar 37 mensen waaronder een paar fanaccounts, Louis Vuitton, bf Taylor Swift en natuurlijk haar andere bestie Francia Raisa, waar ze in oktober een nier van kreeg.

Waarom de zangeres haar Instagram-account heeft opgeschoond is nog niet helemaal duidelijk. Wel zette Selena haar account vorige maand al een tijdje op privé vanwege gedoe met Instagram. Daarnaast postte ze twee dagen geleden nog een foto waarbij de zangeres terug ging naar haar roots; ze bezocht namelijk het huis waarin ze jaren geleden is opgegroeid. Tot slot veranderde ze op hetzelfde moment haar pf naar een foto van haar moeder. Zou het opschonen van haar volglijst iets met deze veranderingen te maken hebben..?