Rol in Fifty Shades of Grey voor Rita Ora

3 december 2013
Rita Ora maakte gisteren bekend dat zij een bijrol krijg in de langverwachte verfilming van het gelijknamige boek 'Fifty Shades of Grey'. De zangeres van onder andere de hit '"R.I.P."
kruipt in de rol van Christian Grey's zusje Mia.
Het boek van E.L. James 'Fifty Shades of Grey' vormt de basis van deze film. We volgen de jonge Anastasia, gespeeld door Dakota Johnson, die verliefd wordt op de single miljonair Christian Grey, gespeeld door Jamie Dornan. Hij introduceert haar in de duistere wereld van SM. Regie van de film ligt in handen van Sam Taylor-Wood.
Voor de Britse zangeres is haar rol in 'Fifty Shades of Grey' niet haar eerste kennismaking met de acteerwereld. Zo had ze een klein rolletje als straatracer in 'Fast & Furios 6'. Waarschijnlijk zal deze rol haar officieel op de kaart zetten. Hoewel ze in Europa al zeer succesvol is, wil een doorbraak in de US nog niet echt lukken.
Ook de productiemaatschappij hoopt op een succes voor dit met schandalen overladen project. Producent Dana Brunetti verklaart de moeilijkheden bij de casting: 'Men moet acteurs vinden die echt aan dit project willen werken. Het was een lastige taak, vele wilde het niet doen omdat ze een bepaald beeld in hun hoofd hadden. De rol zal grote sterren van ze maken, maar ze staan wel bekend om een bepaald ding.'
Hoe Rita Ora, Jamie Durnan en Dakota Johnson het gaan doen in deze veelbesproken film zien we vanaf Valentijnsdag 2015. Dan draait 'Fifty Shades of Grey' in de bioscopen.

laatste nieuws

#1-DJ van de wereld Martin Garrix gaat optreden tijdens de MTV EMA 2016!

Nieuws

Dingen in Harry's gezicht gooien is not done

Nieuws

#KanyeDay was heel erg.. ‘Kanye’

Nieuws

#MTVSpotifriday: Camila Cabello, Jonas Blue, Cheat Codes, Muse

Nieuws

#MTVSpotifriday: DNCE, Zara Larsson, Teske, Harry Styles

Nieuws

#MTVSpotifriday: Fifth Harmony, Foo Fighters, Major Lazer, Kovacs

Nieuws

#MTVSpotifriday: Jax Jones, Demi Lovato, Royal Blood, Lucas & Steve

Nieuws

#MTVSpotifriday: Niall Horan, Mr. Probz, Imagine Dragons, Sevdaliza en meer

Nieuws