Avril Lavigne: handdoekdienst op Chads tour

Zangeres Avril Lavigne begeleidt haar man Chad Kroeger op toernee - en heeft een bijzonder klusje op zich genomen.

Avril Lavigne vindt het geweldig om backstage het ‘handdoekenmeisje’ te zijn. De zangeres (‘Complicated’) is er vaak bij als haar man Chad Kroeger (38) tourt met zijn band Nickelback.

Maar ze kan niet rustig de show bekijken, Lavigne wil namelijk iets te doen hebben als haar echtgenoot optreedt. Dus heeft ze het op zich genomen om voor de handdoeken te zorgen. ‘Als ik met de jongens op tournee ben, wil ik niet gewoon niets doen, dus heb ik de leiding van het kleedhoekje genomen’, vertelde ze het Amerikaanse ‘OK!’-Magazin. "Aan de rand van het podium is een omkleedhoekje. Tijdens de show komt Chad daar naar toe en ik help hem een schoon shirt aan te trekken. Ik ben ook het handdoekenmeisje voor Daniel, de drummer. Hij komt dan backstage en ik heb handdoeken en water klaar. Ik zeg ook tegen de jongens ‘Goed gedaan, goede show’. Dat vinden ze misschien raar, maar ik moet iets doen en op deze manier heb ik samen met de jongens plezier.’

De zangeres vertelt verder dat ze de carrière van haar man altijd wil ondersteunen en van plan is snel weer met hem op tour te gaan. ‘Ik ga zeker weer met ze mee, maar moet eerst naar New York, L.A. en Japan [vanwege mijn nieuwe album]", zegt ze. "Dan zal ik de jongens weer begeleiden en mijn handdoekplichten op me nemen.’

De band tourt op dit moment in Europa en sluit eind dit jaar hun tournee af in Zuid Afrika. Maar ook Lavigne heeft veel te doen. Deze maand is haar album, dat naar haar zelf genoemd is, uitgekomen en nu reist ze de wereld rond voor de publicity-tour.

De zangeres en haar echtgenoot vielen direct voor elkaar toen ze in 2012 samenwerkten voor haar vijfde album. Afgelopen zomer zijn ze in het huwelijksbootje gestapt en het paar is zeker van plan om een gezin te stichten. ‘We willen het allebei’, vertelde Kroeger kortgeleden aan ‘People’-Magazin. ‘We moeten alleen de tijd vinden om samen thuis te zijn en te beginnen’, aldus de grote liefde van Avril Lavigne.

Copyright: Cover Media 2013

donderdag, 07 november 2013