Justin Bieber: in bed gefilmd

  Justin Bieber is op een video slapend in een bed te zien - tot grote ergernis van zijn vrouwelijke fans staat er ook een knappe Braziliaanse op het filmpje.

  Justin Bieber (19) bracht in Brazilie naar verluidt de nacht door met een knappe brunette, die als bewijs zelfs een video van de slapende superster maakte. De Canadese zanger (’ Boyfriend‘) is op dit moment op zijn ’Believe’-wereldtournee en krijgt als altijd veel media-aandacht.

  In het weekend werd de populaire zanger gespot terwijl hij, gehuld in een laken, uit een bordeel leek te willen sluipen. En nu zorgt het idool opnieuw voor ophef, want hij dook op in de YouTube-video ‘Justin Bieber sleeping with a girl in Brasil’ van een vrouwelijke fan. Hier is hij slapend in een groot bed te zien. De clip duurt 15 seconden en toont de superster onder de witte lakens en daarna richt de fraaie brunette de camera op zichzelf. Ze lacht in de camera en filmt dan weer de zanger, die zijn beroemde, rode pet naast zich heeft liggen. Ook zijn markante tattoo’s zijn goed te herkennen. Het meisje sluit af met een luchtkus voor Justin en lijkt de kamer daarna te verlaten.

  Volgens blogger Perez Hilton (35) heet de mooie brunette Tati Neves en komt ze uit Rio de Janeiro. Inderdaad lijken de foto’s die deze jonge vrouw op haar Facebook-profiel zette sterk op het meisje in de video. Biebers woordvoerder wilde niets over de video zeggen, maar een insider onthulde hoe het filmpje is ontstaan. ‘Justin sliep in een villa toen die video gemaakt werd’, vertelde hij aan de Engelse krant ’The Daily Mail. ’Daar liepen veel mensen in en uit, geen prostituees. Hij viel en slaap en iemand liep zijn kamer binnen en filmde hem."

  Op deze trip kwam de tienerheld ook al in aanraking met de politie. Hij werd aangeklaagd wegens illegaal graffiti-spuiten, want op de muur van een leegstaand hotel zette hij teksten als ‘Respecteer privacy’. Als Bieber schuldig bevonden wordt, dan moet hij een boete betalen. ‘De zanger had geen toestemming van de eigenaar gekregen om zijn muur te beschilderen’, zei Antonio Ricardo van de plaatselijke politie. Justin Bieber kan zijn creativiteit dus beter in muziek dan op muren uitleven.

  Copyright: Cover Media 2013

  vrijdag, 08 november 2013