Katy Perry: vernederd door platenfirma

  Popprinses Perry geeft toe dat ze het niet altijd even gemakkelijk had.

  Katy Perry (29) vertelde over de schaduwzijde van haar beroep. De zangeres (‘Firework’) behoort tot de grootste sterren ter wereld en is bovenaan de internationale charts te vinden.

  De Amerikaanse zangeres weet echter ook dat haar werk enkele nadelen met zich meebrengt: ‘In de muziekindustrie moet je stof kunnen eten en je wordt vernederd. Soms op heel ongename wijze. Die periode was een serieuze karaktertest’, vertelde de brunette schoonheid in een interview met ‘Joy’ over het begin van haar carrière.

  Katy Perry kreeg niet alleen uitdagingen in de werksfeer voor haar kiezen, maar ook in haar privéleven ging het er turbulent aan toe. In 2010 trouwde ze met de ster Russell Brand (38, ‘Get Him to the Greek’), maar ze lieten zich in december 2011 al weer scheiden. In de documentaire ‘Katy Perry: Part of Me’ huilt de zangeres nog over het einde van haar huwelijk. Later beweerde ze dat Brand haar met een SMSje liet weten dat hij wilde gaan scheiden. ‘Maar mijn filosofie luidt: je krijgt deze hindernissen alleen voorgezet om ze te overwinnen’, zei Katy Perry strijdlustig.

  Copyright: MTV/Cover Media 2013

  vrijdag, 08 november 2013