Kanye West: de bruiloft ligt in zijn handen

Rapper Kanye West zou de totale controle over de voorbereidingen van de bruiloft op zich genomen hebben.

Kanye West (36) kiest schijnbaar de designer voor de bruidsjurk van Kim Kardashian (33) uit.

De rapper (‘Stronger’) vroeg op de 33e verjaardag de hand van de reality-ster (’Keeping Up with the Kardashians). Nu zou hij zich volledig in de voorbereidingen van de grote dag storten. West zou schijnbaar al met verschillende designers contact hebben opgenomen die eventueel de bruidsjurk van zijn liefje zouden kunnen ontwerpen.

Schijnbaar kan de Creative Director van Givenchy, Riccardo Tisci, zichzelf een schouderklopje geven: “Kanye heeft aan Valentino gedacht maar het ziet er nu naar uit alsof Riccardo de man voor de opdracht is”, berichte een insider tegen het Britse tijdschrift ‘Grazia’. Volgens berichten wil de muzikant dat zijn bruid vier verschillende outfits zal gaan dragen en wil betrokken zijn bij de designs van alle looks. Kardashian vind het gelukkig heel fijn dat haar toekomstige echtgenoot het grootste gedeelte van de bruiloft op zich neemt.

Er zou inmiddels een heel team ingeschakeld zijn om maar liefst drie verschillende events rondom de bruiloft te organiseren. De bruiloft zal in Los Angeles plaatsvinden en dan volgen er nog twee feestjes, een in Miami en een in New York. Het paar heeft bevestigd dat het heugelijke evenement volgend jaar zomer zal plaatsvinden.

maandag, 11 november 2013