MTV Push | Best of 2013

Wij showen jou de highlights van het MTV PUSH jaar 2013! Check hier de beste clips van de hotste newcomers!

Man, wat een jaar! We horen de kerstklokjes en de vuurpijlen al in de verte, maar hebben nog wel even tijd om het MTV PUSH jaar af te sluiten. De newcomers van 2013 moeten wel uitgebreid geëerd worden.

MTV PUSH stelt elke maand een newcomer voor en biedt jou exclusieve clips en interviews aan. Jij leert de beste artiesten meteen beter kennen! Enkele van de PUSH-acts van 2013 begonnen als newcomers en zijn nu al niet meer uit de muziek-industrie weg te denken. A$AP Rocky en Rap-collega Iggy Azalea hebben ons dit jaar overtuigd met hun megahits, net als de elektro-dames van Icona Pop.

Bastille hadden met hun hit ‘Pompeii’ de hit van deze zomer en Royals van Lorde is de soundtrack van deze herfst. Of het nu Austin Mahone, Imagine Dragons, Tom Odell, Bridgit Mendler of Twenty One Pilots is. Elke PUSH Act is bijzonder!

In december laten we nog een keer alle hoogtepunten van dit MTV PUSH jaar zien en presenteren wij de geniaalste clips van deze sterren. Neem hier een kijkje van ons jaaroverzicht.

vrijdag, 29 november 2013