BREAKING: Marnie VERLAAT Geordie Shore

Marnie Simpson uit Geordie Shore heeft net bekendgemaakt dat ze na vijf jaar uit Geordie Shore stapt. Ze verlaat de andere Geordies omdat ze meer dan klaar is voor een nieuw hoofdstuk in haar leven.

Ze tweette vanochtend: "Voor iedereen die dit me vraagt: ik verlaat Geordie Shore permanent. Het is tijd om door te gaan. Het was gewoon niet hetzelfde zonder iedereen die het huis al eerder heeft verlaten en ik heb de definitieve keuze gemaakt om te vertrekken. Het waren vijf wilde jaren en ik ben er super dankbaar voor dat ik dit allemaal mocht meemaken!"




Veel fans waren in SHOCK na het lezen van Marnie's tweet and lieten weten haar super erg te gaan missen in de serie: "Het zal nooit meer hetzelfde zijn zonder jullie allemaal... Heel veel liefde voor jullie en we zullen jullie nooit vergeten", schreef iemand. "Je was sowieso mijn favoriet, ik ga je zo missen...", tweette iemand anders. Een andere Geordie-fan zei: "Je bent de beste! Ik vond het zo tof om je 'te zien opgroeien' in de serie, ik wens je al het geluk van de wereld!"

Van haar verloving tot alle hysterische avonturen die ze heeft meegemaakt met de rest van haar Geordie-besties: we kunnen eigenlijk niet meer zonder Marnie na 11 (!) seizoenen... De deur blijft hoe dan ook altijd open voor Marns als ze ooit wil terugkeren in het huis. We wensen haar het allerbeste voor het volgende hoofdstuk in haar leven en één ding is sowieso zeker: de toekomst ziet er goed uit voor de lass!

We love you Marnie <3

Nog één keer genieten van Marnie in Geordie Shore? Check de laatste aflevering van het seizoen vanavond om 22:30 op MTV.

Vorige afleveringen terugkijken? Klik hier.