Justin Timberlake ook naar Amsterdam

De zanger staat nog een keer met zijn 20/20 Experience Wereldtournee op het podium in Nederland. Lees hier alle details.

Na de spectaculaire aftrap van de tour in Brooklyn New York kondigt Justin Timberlake vandaag aan dat hij met de 20/20 Experience Wereldtournee ook Amsterdam aandoet op 28 april in Ziggo Dome. Sinds zijn albums ‘The 20/20 Experience’ en ‘The 20/20 Experience’ – deel 2, wereldwijd verkrijgbaar, dit jaar alle hitlijsten domineren, brengt Timberlake nu ook zijn opzwepende live show naar fans over de hele wereld. The 20/20 Experience World Tour wordt over de hele wereld gepromoot door Live Nation Global Touring.

De kaartverkoop voor de 20/20 Experience in Ziggo Dome Amsterdam start aanstaande vrijdag 6 december om 10.00 uur. Leden van de nieuwe fanclub van Justin Timberlake, The Tennessee Kids (#TNKids), hebben vanaf dinsdag 3 december toegang tot de pre-sale. Fans wordt geadviseerd lid te worden van deze fanclub via: http://thetennesseekids.justintimberlake.com/, daar ontvangen zij een speciale code waarmee ze toegang krijgen tot de pre-sale. De pre-sale voor MasterCard kaarthouders begint op woensdag 4 december aanstaande.

Timberlake is onlangs onderscheiden met drie MTV VMA en drie American Music Awards, waaronder die van Favorite Pop/Rock Male artist en stond daarnaast ook nog op de cover van GQ’s Man of The Year. Recensenten zijn lovend over ‘The 20/20 Experience’ en het is het best verkopende album van dit jaar, met ruim 4 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd. Het album van Timberlake vertegenwoordigde het grootste debuut van een mannelijke artiest van de afgelopen vijf jaar en het grootste digitale debuut in de VS ooit. ‘The 20/20 Experience’ stond op de eerste plaats in zowel de Top 200 (drie weken lang) en de R&B albumlijst (gedurende 10 weken). In de eerste week na de release van het album bereikten alle tien tracks de digitale lijsten en alleen al in de VS werden de tracks 7 miljoen keer verkocht. Het album werd platina in nog drie andere landen en goud in negen andere landen.

JUSTIN TIMBERLAKE – The 20/20 Experience World Tour op maandag 28 april 2014 in de Ziggo Dome in Amsterdam. Kaartjes zijn er vanaf €45, € 65 en € 95 (excl. servicekosten)

Voor het laatste nieuws over de pre-sale en de reguliere kaartverkoop check http://www.justintimberlake.com/. Hashtag: #JT2020TOUR

maandag, 02 december 2013