Gamekings | 14.26

Vanavond uiteraard weer een nieuwe aflevering van Gamekings bij MTV!

De Xbox One is natuurlijk nog niet in Nederland verkrijgbaar, maar dat houdt Dennis niet tegen om ervoor te zorgen er alsnog eentje te bemachtigen. Dus hoppa, hij heeft Jelle zover gekregen om samen naar Duitsland te rijden voor de next-gen console van Microsoft. Is het ze gelukt de Xbox One te regelen? Je ziet het deze week in de Xbox One Roadtrip Aflevering op MTV!

Natuurlijk worden er ontzettend veel games besproken en omdat Jelle en Dennis zelf in snelle vaart richting Duitsland zijn, is het tijd voor twee dikke racegames. Ze gaan het namelijk hebben over Need for Speed Rivals en Forza Motorsport 5. Welke van de twee laat de harten van huiskamercoureurs het snelst kloppen?

Verder hebben Boris en Skate lekker gebouwd met SimCity: Steden van de Toekomst, heeft Skate met Steven de opgepoetste versie van Hyrule gecheckt in The Legend of Zelda: A Link Between Worlds en wandelden Steven en Melle in de papieren wereld van Tearaway. Deze week is het tijd voor de Xbox One Roadtrip Aflevering op MTV!

Gamekings zie je maandag om 22.30, dinsdag 00.40, donderdag 23.25, vrijdag 00.15 en zondag 23.00 bij MTV.

maandag, 09 december 2013